Perhosen muodon saa kätevästi tavallisesta pyöreästä kakkupohjasta: Halkaise pohja kahdeksi puoliympyräksi ja käännä kaarevat reunat perhosen keskikohdaksi toisiaan vasten. Siipien ulkoreunaa voi vielä muotoilla enemmän perhosmaiseksi ennen pursotuksia. Ja eihän tämä pursottaminen vaikeaa ole, aikaa ja hermoja vaan menee 5:n eri värin kanssa läträämisessä ja välineiden pesemisessä väriä vaihtaessa ;)
Täyte taisi olla kuningatarrahkaa ja pursotukset tietenkin voikreemiä. Reunat on päällystetty violetiksi värjätyllä kermavaahdolla. En halunnut käyttää siihen voikreemiä, sillä se on niin älyttömän makeaa että mitä vähemmän, sen parempi. Perhosen "vartalo" on marsipaania, sarvet on leikelty jostain vihreästä karkista. Lisäksi hopeakuulia ja tyttären taiteilema pieni marsipaaniruusu.
Harjoituskakku on ensin päällystetty kaapista löytyneellä valkoisen sokerimassan jämällä, riitti juuri ja juuri ja jäi tuosta edestä vähän ohueksi, ngh... Pursoja siihen päälle sitten kokeilin, ruohoa ja kukkia.
Harjoituskakku ja päivänsankari. Ja kymppilahjaksi tyttö sai tietenkin reiät korviin ja pinkit korvikset :)
Tadaa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti