Hedelmätäyte
250 g säilykepersikoita
1/2 prk (á 175 g, ilman lientä) mandariinilohkoja sokeriliemessä
2 dl kermaa
100 g rahkaa
n. ½ dl vaniljakreemijauhetta
hiukan limetin mehua ja reilusti limetin ja sitruunan kuorta raastettuna
(sokeria)
Valuta säilykehedelmistä liemi. Säästä osa siitä kostutukseen. Soseuta hedelmät. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää vaahtoon rahka, hedelmäsose, vaniljakreemijauhe, limettimehua maun mukaan ja reilusti hienoksi raastettua limetin ja sitruunan kuorta. Tarkista sokerin tarve maistamalla ja lisää maun mukaan. Itse pidän tästä aika vähäsokerisena ja siten raikkaana! Kostutukseen käytin säilykehedelmäliemen ja limettimehun sekoitusta.
Päälle vispasin Floravispiä tomusokerilla maustettuna ja Wiltonin pastavärillä hennon oranssiksi värjättynä. Tein perhosmuotilla pieniä perhosia valkoisesta sokerimassasta ja tuputtelin niihin väriä kimaltavilla tomuväreillä, vapputeemaan sopivasti monella eri värillä tietty. ;)
Sokerimassaperhoset kakun päälle lentelemään ja valmis!
Hyvin teki kakku ulkokahvilassa kauppansa! ...ja kuorolapset ei meinanneet oikeasti uskoa että olin tehnyt koko kakun alusta loppuun asti itse. "Koristeetkin??!" ;)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti